More

  MINI Concept Aceman. Για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό crossover

  Το MINI Concept Aceman, είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover που δίνει μία πρώτη γεύση από μία εντελώς νέα φιλοσοφία αυτοκινήτου, για την πολυτελή μικρή κατηγορία.

  Αμιγώς ηλεκτροκίνητο, απαλλαγμένο από χρώμιο και δέρμα, με εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα και προηγμένη τεχνολογία ψηφιοποίησης, το MINI Concept Aceman υπόσχεται μία έντονη εμπειρία χρήστη.

  Η νέα οικογένεια MINI διαμορφώνεται μέσα από το νέο πρωτότυπο της Βρετανικής φίρμας, το οποίο μας δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα σχεδίαση της μελλοντικής γενιάς των μοντέλων της. Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο εστιάζει στις σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες που θα ορίζουν την έννοια της διασκεδαστικής οδήγησης ενός ΜΙΝΙ στο μέλλον. 

  Για πρώτη φορά, το MINI Cooper με το εμβληματικό 3θυρο σχήμα αμαξώματος που επαναπροσδιορίζεται με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της 60χρονης ιστορίας του, θα πλαισιωθεί από ένα crossover μοντέλο στην επόμενη γενιά του, που χαρακτηρίζεται από αυξημένη ευελιξία και στιβαρή γοητεία.

  Η απαρχή μιας νέας εποχής στη σχεδίαση MINI

  Η σχεδιαστική γλώσσα που βλέπουμε για πρώτη φορά στο MINI Concept Aceman αντιπροσωπεύει την έναρξη μιας νέας εποχής στη σχεδίαση MINI. Η αρχή πίσω από τη φιλοσοφία Charismatic Simplicity αναδεικνύει τα βασικά στοιχεία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη σημασία στα τυπικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά MINI.

  Μαζί με την καθαρή και μινιμαλιστική εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση, η ολιστική εμπειρία χρήστη που σχετίζεται με το φως, την κίνηση, την αλληλεπίδραση και τον ήχο, συνδυάζονται επίσης για να καθορίσουν το νέο στυλ. Επιφάνειες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλεκτό ύφασμα με φρέσκιες χρωματικές αντιθέσεις, συνδυάζονται απρόσκοπτα στη λειτουργία των ψηφιακών επιλογών με μία νέα οθόνη OLED ως κεντρική διεπαφή.

  Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της επόμενης γενιάς διαθέτουν επίσης για πρώτη φορά, ανεξάρτητο σχεδιασμό ήχου, προσφέροντας συναισθηματικά συναρπαστικούς ήχους οδήγησης και ένα αυθεντικό υπόβαθρο για τα νέα Experience Modes.

  Στο MINI Concept Aceman, η ευελιξία «παντρεύεται» με τα χαρακτηριστικά στοιχεία των πιο επιτυχημένων μοντέλων της μάρκας, του MINI Cooper και του MINI Countryman, για τη δημιουργία μιας σύγχρονης εκδοχής ενός crossover μοντέλου.  

  Μία λειτουργική σχεδίαση δύο όγκων με κοντούς προβόλους δημιουργεί τον μέγιστο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, μέσα από ελάχιστο αποτύπωμα. Το MINI Concept Aceman έχει τέσσερις πόρτες, ένα μεγάλο κάλυμμα πορτμπαγκάζ και θέσεις για πέντε άτομα.

  Με εξωτερικό μήκος 4.05 m, πλάτος 1.99 m και ύψος 1.59 m, οι αναλογίες του αμαξώματος είναι αναμενόμενες για ένα crossover από τη MINI. Η κλασική διαίρεση του αμαξώματος σε τρία τμήματα, τα γραφιστικά σχέδια των παραθύρων και η οροφή επαναπροσδιορίζονται. Η ομαλή μετάβαση μεταξύ του αμαξώματος και των γυάλινων επιφανειών του αμαξώματος, αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις αεροδυναμικές ιδιότητες.

  Η καθαρή και μινιμαλιστική σχεδίαση του MINI Concept Aceman καταργεί εντελώς τα χρωμιωμένα διακοσμητικά τελειώματα που συνηθίζονταν στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου. Φαρδιά πλαίσια στο κάτω άκρο του αμαξώματος, έντονα τόξα θόλων τροχών, μεγάλοι τροχοί, μία εντυπωσιακή σχάρα οροφής, και, εμπρός και πίσω ποδιές σχεδιασμένες για να παρέχουν υποδαπέδια προστασία, αναδεικνύουν το στιβαρό χαρακτήρα ενός crossover μοντέλου για… αστικές περιπέτειες.

  Στο κάθετο εμπρός τμήμα του MINI Concept Aceman, ξεχωρίζουν τα εμβληματικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας που έχουν επαναπροσδιοριστεί ώστε να αντικατοπτρίζουν τον crossover χαρακτήρα του μοντέλου και την αμιγή ηλεκτροκίνηση. Η γρίλια που δεσπόζει στο κέντρο, πλαισιώνεται από καθαρές επιφάνειες, ενώ το παραδοσιακό εξαγωνικό περίγραμμα είναι περαιτέρω ραφιναρισμένο, σχηματίζοντας τώρα ένα οκτάγωνο.

  Η νέα αισθητική τονίζεται από ένα φωτιζόμενο πλαίσιο. Το φωτεινό περίγραμμα LED σε απόχρωση ανοιχτού πράσινου δημιουργεί μία εντυπωσιακή φωτεινή υπογραφή τόσο στα φώτα ημέρας, όσο και στη διαμόρφωση νύχτας.

  Το κεντρικό στοιχείο της γρίλιας του MINI Concept Aceman είναι εντελώς κλειστό. Μονάδες φώτων Matrix LED είναι ενσωματωμένες στο πάνω τμήμα δημιουργώντας εντυπωσιακά φωτεινά εφέ που καλωσορίζουν τους επιβάτες. Οι προβολείς του MINI Concept Aceman υιοθετούν επίσης τις δικές τους καμπύλες και αποστασιοποιούνται από το κλασικό στρογγυλό σχήμα.

  Χαρακτηριστικά στοιχεία με προσοχή στη λεπτομέρεια

  Οι μινιμαλιστικές εξωτερικές επιφάνειες συνδυάζονται με χαρακτηριστικά στοιχεία που τονίζουν την προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας ταυτόχρονα και μια δόση από την συνηθισμένη ανατρεπτική διάθεση MINI. Το σχεδιαστικό μοτίβο των μακρόστενων οπών είναι ένα επαναλαμβανόμενο στοιχείο σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ανοιγμάτων των θυρών – στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια για πρώτη φορά σε MINI – καθώς και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και το λογότυπο MINI στο κάτω τμήμα της πόρτας.

  Η σχεδίαση υιοθετεί επίσης πολυάριθμες λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Η εξίσου ξεχωριστή σχεδίαση Union Jack, που τιμά τις Βρετανικές ρίζες της μάρκας, δίνει το παρών στα γραφικά των πίσω φώτων και στη στιβαρή σχάρα οροφής.

  Τροχοί αλουμινίου 20 ιντσών γεμίζουν τους ευμεγέθεις θόλους του MINI Concept Aceman. Το τριγωνικό περίγραμμα στο κέντρο της ζάντας, που προσδίδει στις ακτίνες οπτικό βάθος και δυναμισμό, είναι ένα ιδιαίτερο γραφικό στοιχείο που το παρατηρεί κάποιος με μία δεύτερη ματιά.

  Γενναιόδωρες επιφάνειες και οριζόντιες γραμμές προσδίδουν στο πίσω τμήμα του MINI Concept Aceman μία εντυπωσιακή και σύγχρονη εμφάνιση, τονίζοντας ξεκάθαρα το πλάτος του αυτοκινήτου. Σε αυτό συνεισφέρει μία εντυπωσιακή εσοχή στη μετάβαση μεταξύ αμαξώματος και γραφικού παραθύρων, η οποία αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις αεροδυναμικές ιδιότητες του αυτοκινήτου και του χαρίζει μία έντονη, αθλητική γραμμή ώμου. 

  Τα χαρακτηριστικά, κάθετα πίσω φώτα MINI διαθέτουν μονάδες LED Matrix, όπως και το στοιχείο της γρίλιας στο εμπρός τμήμα του οχήματος και το εσωτερικό των προβολέων, που επιτρέπει διαφορετικά σενάρια φωτισμού, ανάλογα με την κατάσταση. 

  Ο νεανικός και ζωηρός χαρακτήρας του MINI Concept Aceman υπογραμμίζεται από ένα εκφραστικό φινίρισμα βαφής για το αμάξωμα, και μία αντίθετη απόχρωση οροφής που ενισχύει το στυλ. Το φινίρισμα Icy Sunglow Green, ένα ανοιχτό τυρκουάζ που μεταλλάσσεται σε χρυσαφί, διαθέτει μία απόχρωση που επιτυγχάνεται με μεταβαλλόμενα επίπεδα έντασης ανάλογα με το φως και την προοπτική. Αυτό σημαίνει ότι αποτυπώνει με εντυπωσιακό τρόπο τη λεπτή τρισδιάστατη μορφή των επιφανειών και των γραμμών στο εξωτερικό.

  Η οροφή του MINI Concept Aceman είναι βαμμένη στο παραδοσιακό μεταλλικό χρώμα British Racing Green. Η σκούρα πράσινη επένδυση στο κάτω άκρο του αμαξώματος και στα τόξα των τροχών είναι παρόμοια με τον χρωματικό συνδυασμό της οροφής.

  Η σχάρα οροφής έχει πράσινους ιμάντες ασφάλισης και ιριδίζουσα επίστρωση που δημιουργεί μία μεταλλική λάμψη, καλύπτοντας ένα ευρύ χρωματικό φάσμα μπλε, τυρκουάζ, πράσινου και βιολετί. Το βασικό navy blue συνδυάζεται με blue-grey βαμμένες ακτίνες στις ζάντες αλουμινίου.

  Τα στοιχεία υποδαπέδιας προστασίας του MINI Concept Aceman είναι βαμμένα σε royal blue. Οι εμπρός και πίσω ποδιές εφοδιάζονται επίσης με δύο ξεχωριστά ηχεία που προσελκύουν την προσοχή – όχι μόνον ακουστικά αλλά και οπτικά. Τα ηχεία, που υποστηρίζουν την υποδοχή των επιβατών με έναν χαρακτηριστικό, ειδικό για το μοντέλο ήχο, διαθέτουν ένα εντυπωσιακό ροζ-πορτοκαλί φινίρισμα.

  Η έννοια του MINImalism επαναπροσδιορίζεται στο εσωτερικό

  Στο εσωτερικό του MINI Concept Aceman κυριαρχεί επίσης μία μινιμαλιστική σχεδίαση με καθαρές γραμμές και προσεγμένες λεπτομέρειες. Συνδυάζει καινοτόμες τεχνολογίες με μία νέα ερμηνεία των τυπικών σχεδιαστικών στοιχείων MINI.

  Το cockpit του πρωτότυπου αυτοκινήτου περιορίζεται με συνέπεια στα απολύτως απαραίτητα, όπως είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής του κλασικού MINI το 1959. Ο Alec Issigonis σχεδίασε ένα εσωτερικό το οποίο, πέρα από τα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από ένα κεντρικό στρογγυλό όργανο και ένα διακόπτη δύο θέσεων, για να προσφέρει απαράμιλλη οδηγική απόλαυση.

  Η μεγάλη, πανοραμική γυάλινη οροφή λούζει με φως την καμπίνα του MINI Concept Aceman. Η γυάλινη επιφάνεια διαμορφώνεται από τα εγκάρσια και διαγώνια στοιχεία της σχάρας οροφής, η δομή της οποίας αντιγράφει το μοτίβο της Βρετανικής Σημαίας (Union Jack), υπενθυμίζοντάς μας τις ρίζες της μάρκας, όταν στρέφουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό από το εσωτερικό.

  Το ταμπλό υιοθετεί επίπεδη σχεδίαση που θυμίζει μπάρα ήχου (sound bar), η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος του εσωτερικού μπροστά από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού. Οι επιφάνειες από μαλακό, πλεχτό ύφασμα δημιουργούν μία μοντέρνα και οικεία ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του MINI Concept Aceman.

  Το ταμπλό συνδέεται μέσω μιας δομής στήριξης, η οποία, όπως και η σχάρα οροφής, παραπέμπει στο μοτίβο Union Jack, δίνοντας εκ νέου έμφαση στην αρμονία μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης.

  Το ταμπλό, που είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο στο κέντρο, είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει την κεντρική διεπαφή, που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες του πίνακα οργάνων και του  ενσωματωμένου monitor ως μία στρογγυλή οθόνη OLED. Πιστός στην παράδοση, ένας διακόπτης δύο θέσεων τοποθετείται κάτω από τη μεγάλη οθόνη. Ο έλεγχος δια της αφής με χρήση προηγμένης ψηφιοποίησης και οι αναλογικές λειτουργίες με φυσικούς διακόπτες, συνδυάζονται μοναδικά με κλασικό τρόπο MINI.

  Οι επανασχεδιασμένοι διακόπτες δυο θέσεων λειτουργούν το χειρόφρενο, επιλέγουν ταχύτητες, ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τη μονάδα κίνησης, επιλέγουν τα Experience Modes και ρυθμίζουν την ένταση ήχου του ηχοσυστήματος. Κάθε διακόπτης έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά σαν περιστροφικό κουμπί ή ως διακόπτης δύο θέσεων, για την πιο διαισθητική λειτουργία.

  Η MINI είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που προσφέρει μία στρογγυλή οθόνη OLED, η οποία καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια της κεντρικής διεπαφής. Η τεχνολογία OLED χαρίζει στην οθόνη μία εμφάνιση ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και μπορεί να προβάλλει έντονες αντιθέσεις και βαθύ μαύρο.

  Το σύστημα απεικόνισης και ελέγχου στο όχημα παραγωγής θα βασίζεται στην τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος MINI Operating System, το οποίο για πρώτη φορά βασίζεται στη στοίβα λογισμικού Android Open Source Project (AOSP). Αυτό επιτρέπει στο όχημα μία απαράμιλλη και ιδιαίτερα ολοκληρωμένη επέκταση των ψηφιακών χαρακτηριστικών.

  Το τμήμα της οθόνης που εκτείνεται πέραν της κεντρικής διεπαφής είναι ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Προβολές κινούμενων εικόνων μπορούν να μεταφέρουν το περιεχόμενο του συστήματος ελέγχου σε ολόκληρο το ταμπλό, δημιουργώντας μία μοναδική ψηφιακή εμπειρία, η οποία εκτείνεται μέχρι τις επενδύσεις των θυρών. 

  Τρία νέα Experience Modes για μία ολοκληρωμένη εμπειρία

  Καινοτόμα Experience Modes προσφέρουν νέες δυνατότητες στην εξατομίκευση της οδηγικής εμπειρίας στο εσωτερικό του MINI Concept Aceman. Αυτά συνδυάζουν ειδικές απεικονίσεις και χρωματικούς συνδυασμούς που αποτυπώνονται στην κεντρική διεπαφή, και μέσω της προβολής του εσωτερικού, αλλά και μιας συντονισμένης ηχητικής συχνότητας.

  Το personal mode επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει το μοτίβο μιας εικόνας της δικής του επιλογής στην οθόνη OLED. Αυτή η καινοτόμα μορφή εξατομίκευσης συμπληρώνεται από μια προβολή κινούμενης εικόνας στο ταμπλό. Η επιλεγμένη προβολή συνοδεύεται από το κατάλληλο ηχητικό φόντο.

  Το Pop-Up Mode στο MINI Concept Aceman θα προσφέρει περιπετειώδη πλοήγηση και μερικές εκπληκτικές στιγμές. Το σύστημα υποδεικνύει κατάλληλους προορισμούς πλοήγησης με βάση μία κατηγορία που επιλέγεται από τον χρήστη, παρουσιάζοντας τη διαδρομή στην οθόνη OLED ακόμα και μέσω προβολής στο ταμπλό. 

  Το Vivid Mode επιτρέπει μία διαδραστική σχεδίαση της περιοχής της οθόνης στην οθόνη OLED και των γύρω επιφανειών. Είναι μία καινοτόμα λειτουργία ψυχαγωγίας που μπορεί να χρησιμοποιείται τώρα στα μικρά διαλείμματα, όταν το όχημα σταματά στα φανάρια και κατά τη διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης. Απλά αγγίξτε την οθόνη αφής στην κεντρική διεπαφή για να δημιουργείτε χρωματιστές «φυσαλίδες γραμμάτων» από τα στοιχεία της επιγραφής «Aceman» και να τις μετακινείτε δεξιά και αριστερά στο ταμπλό.

  Τα γράμματα έχουν το δικό τους αλγόριθμο κίνησης και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην προβολή, επικαλύπτοντας και σχηματίζοντας ρευστά γραφικά σχήματα και μοτίβα. Τα παιχνιδιάρικα στοιχεία του Vivid Mode υπογραμμίζονται από πειραματικούς ήχους των οποίων ο ρυθμός αλλάζει συνεχώς με την αλληλεπίδραση μεταξύ χρήστη και οχήματος.

  Ο οδηγός του νέου MINI Concept Aceman βιώνει μία ολιστική εμπειρία φωτισμού και ήχου. Το «παιχνίδι» των εξωτερικών φώτων περιλαμβάνει την απεικόνιση του MINI Companion, ενός animation που βασίζεται σε αισθητήρες. Μόλις κάποιος πλησιάσει το MINI Concept Aceman, παρακολουθείται από ένα σύννεφο φωτός στο εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου που γίνεται πιο φωτεινό όσο πλησιάζει.

  Την ίδια στιγμή, ένας διαδραστικός ήχος εκπέμπεται από τα εξωτερικά ηχεία, η ένταση του οποίου εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ του οχήματος και του χρήστη. Όταν το όχημα είναι ξεκλείδωτο, τα φώτα matrix LED στην επιφάνεια της γρίλιας προβάλλουν ένα γραφικό Union Jack.

  Την ίδια στιγμή, το πλαίσιο του στοιχείου της γρίλιας φωτίζεται, και το φως LED matrix του δεξιού προβολέα κλείνει φιλικά το μάτι. Το animation συνοδεύεται από μία μοναδική αλληλουχία ήχων.

  Όταν η πόρτα ανοίξει, ένα πολύχρωμο γραφικό προβάλλεται στο πάτωμα της περιοχής εισόδου. Μία αντίστοιχη ακτινική «έκρηξη χρωμάτων» μεγιστοποιημένων pixels εμφανίζεται ταυτόχρονα στη στρογγυλή οθόνη της κεντρικής διεπαφής, συνοδεία μιας επίσης πολύχρωμης προβολής, η οποία κατευθύνεται από την επένδυση οροφής στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Το σενάριο υποδοχής ολοκληρώνεται με τις λέξεις «Hey Friend» στην οθόνη και ένα «γεμάτο» ήχο.

  Πλήρης κατάργηση χρωμίου και δέρματος

  Τα στοιχεία χρωμίου καταργούνται εντελώς – όχι μόνο στο εξωτερικό του MINI Concept Aceman, αλλά και στο εσωτερικό. Η δομή στήριξης του ταμπλό δημιουργεί το δικό της, υψηλής ποιότητας εξατομικευμένο highlight στο εσωτερικό, με την ιριδίζουσα επικάλυψη να εναρμονίζεται με το στήριγμα της οροφής, για παράδειγμα.

  Το τιμόνι του MINI Concept Aceman, όπως τα καθίσματα, τα πάνελ θυρών και όλες οι υπόλοιπες επιφάνειες εσωτερικού δεν φέρουν δερμάτινα στοιχεία. Η στεφάνη του τιμονιού φέρει σκούρα πράσινη βελούδινη επένδυση, που του χαρίζει μία ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση. Τα μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών είναι ενσωματωμένα κάτω από τις φωτιζόμενες υφασμάτινες επιφάνειες διαθέτοντας backlit φωτισμό. Η επιγραφή «Aceman» και ένας ανθεκτικός ιμάντας, σχηματίζουν το κάτω μπράτσο του τιμονιού.

  Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά το MINI Concept Aceman στην έκθεση υπολογιστών και βιντεοπαιχνιδιών gamescom 2022 στην Κολωνία. Η διεθνής  συνάντηση προγραμματιστών, εκδοτών, ειδικών, φίλων του gaming και των Esports, θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου 2022 με ένα livestream και θα συνεχιστεί μέχρι τις 28 Αυγούστου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας.

  Φωτογραφίες

  spot_img

  ΡΟΗ

  PR Manager στον όμιλο Σφακιανάκη ο Γιάννης Κακούρης

  Ο Γιάννης Κακούρης ενισχύει τη δυναμική ομάδα του Ομίλου Σφακιανάκη και εντάσσεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό του. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Public Relations Manager για...

  Ο Christopher Puth νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο BMW Group Hellas

  Από την 1η Μαΐου 2024, ο Christopher Puth αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas. Ο Puth κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του...

  Το νέο Volvo EX30 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY

  Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, στην έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα...

  Το δυναμικό comeback της MG στην Ελλάδα

  Η ιστορία του ονόματος Morris Garage (MG) φτάνει πίσω στο μακρινό 1924. Η βρετανική φίρμα χαράκτηκε στο θυμικό των φανατικών του είδους με μοντέλα...

  Αυτός είναι ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της MG στην Ελλάδα

  Ναι! Η μεγάλη επιστροφή της MG στην Ελλάδα επισημοποιήθηκε. Με τη βοήθεια του κινέζικου κολοσσού SAIC (Shanghai Automotive Industries Corporation), μία από τις μεγαλύτερες...

  Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY και το 1ο Συνέδριο Energy Save

  Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της ιδιαίτερα επιτυχημένης και μοναδικής έκθεσης για το αυτοκίνητο ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY, προσφέρουν την δυνατότητα στους...

  Δυναμικό ξεκίνημα για την MOBILITY 2023 στο Golden Hall

  Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον του κόσμου για να βιώσει από κοντά τις νέες εξελίξεις που έφερε στη ζωή μας η ηλεκτροκίνηση και η υβριδική...

  ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  Το νέο Volkswagen Multivan T7 eHybrid στην Ελλάδα

  To νέο Volkswagen Multivan T7 eHybrid διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, τα Life και Style. To κάθε ένα από αυτά είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε...

  Έως 100 ευρώ η επιδότηση στα καύσιμα του Fuel Pass 2

  Η νέα επιδότηση στα καύσιμα του Fuel Pass 2 ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση, η οποία επεκτείνεται έως τον Σεπτέμβριο. Το ποσό της επιδότησης στα...
  vmotion team
  vmotion teamhttps://vmotion.gr
  VMOTION | VEHICLE - VELOCITY - VIRAL | eMotion for Motion

  PR Manager στον όμιλο Σφακιανάκη ο Γιάννης Κακούρης

  Ο Γιάννης Κακούρης ενισχύει τη δυναμική ομάδα του Ομίλου Σφακιανάκη και εντάσσεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό του. Αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Public Relations Manager για...

  Ο Christopher Puth νέος Διευθύνων Σύμβουλος στο BMW Group Hellas

  Από την 1η Μαΐου 2024, ο Christopher Puth αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas. Ο Puth κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του...

  Το νέο Volvo EX30 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY

  Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, στην έκθεση Αυτοκίνηση - Electromobility 2023. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα...

  Το δυναμικό comeback της MG στην Ελλάδα

  Η ιστορία του ονόματος Morris Garage (MG) φτάνει πίσω στο μακρινό 1924. Η βρετανική φίρμα χαράκτηκε στο θυμικό των φανατικών του είδους με μοντέλα...

  Αυτός είναι ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της MG στην Ελλάδα

  Ναι! Η μεγάλη επιστροφή της MG στην Ελλάδα επισημοποιήθηκε. Με τη βοήθεια του κινέζικου κολοσσού SAIC (Shanghai Automotive Industries Corporation), μία από τις μεγαλύτερες...

  Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY και το 1ο Συνέδριο Energy Save

  Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της ιδιαίτερα επιτυχημένης και μοναδικής έκθεσης για το αυτοκίνητο ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY, προσφέρουν την δυνατότητα στους...